catalog/polygiene biostatic - онлайн магазин за фитнес дрехи

Технологията на Polygiene BioStatic за по-дълъг живот на вашите дрехи

Обединихме усилията си с Polygiene BioStatic™, за да издигнем нашата гама Velocity на следващото ниво! Благодарение на технологиите Polygiene BioStatic™ тъканите на дрехите ви остават свежи след спорт дори без да са изпрани, така нашите продукти запазват своята издръжливост, като същевременно помагат на околната среда. Това е голяма победа!

Какво, за бога, е Polygiene BioStatic™?

Polygiene (https://polygiene.com) е създадена през 2006 г., като целта им е да предотвратят успешно разпространението на вируси и бактерии, които често се намират по повърхностите на предметите в зони като болници и обществени места. От самото начало Polygiene имат една цел, да помогнат на околната среда и до ден днешен те се придържат към нея. С течение на годините те започнаха да разработват нови технологии, които да постигнат тази цел. Тяхната технология "Stays Fresh" може да се приложи върху дрехи и в дългосрочен план драстично да помогне за тяхната издръжливост и да помогне на дрехите да останат свежи. Тази невероятна технология ни позволява да перем дрехите значително по-рядко и все още да ги поддържаме свежи и чисти, в съответствие с мотото им – Wear More, Wash Less.

Polygiene BioStatic и прането на дрехите

Как работи Polygiene BioStatic™?

Всички знаем добре, че когато извършваме някаква форма на спорт, започваме да се потим. Polygiene BioStatic не само помага на дрехите ни да избегнат миризмата на пот, но също така оказват влияние върху околната среда, като помагат да използваме по-малко енергия и вода. Така дрехите могат да се носят многократно без необходимост от пране след всяко носене. Това помага да се сменят продуктите от бързи консумативи към дълготрайни, в повечето случаи облеклата получават удължен живот от няколко години. В допълнение към това, да купуваме по-малко дрехи, би помогнало за намаляване на нашите въглеродни емисии, отпадъци и замърсяване на водата с около 20-30% за всяка дреха.

Polygiene BioStatic за по-свежи и трайни дрехи

Така че, ако искате дрехи с удължен живот, способни да остават свежи с минимално пране и да оказват положително въздействие върху околната среда, тогава новата гама на MP Velocity Ultra е идеална за вас.

Нагоре