Drirelease® материите от които са изработени много от нашите дрехи за фитнес и спорт са последната дума на технологиите при спортните дрехи - патентована в цял свят бързосъхнеща материя от най-висок клас, която съхне до 4 пъти по-бързо от памука и поддържа температурата на дрехата до 7 градуса по-ниска.

По този начин, вие получавате едно огромно предимство в горещите летни дни и в дните в които спортувате много - оставате по-хладни и сухи, с един по-висок комфорт и повече издръжливост на високи натоварвания и температури.

Качествата на Drirelease® (DR) материята включват повишени способности за отвеждане на влагата благодарение на хидрофобни и хидрофилни влакна за бързо изтегляне на влага от кожата, като тъканта съхне страхотно бързо - до четири пъти по-бързо от памучните материи.

Бързосъхнеща и прохладна Drirelease материя за спортни дрехи

Тъканта на дрехите е без никакви химикали и дразнители, които да се измиват с течение на времето, DR тъканите ни гарантират екологично чисти и дългосрочни характеристики. Мекото, естествено усещане на тъканта поддържа носещия дрехите ни сух и с комфорт, като регулира телесната температура и ви поддържа до 7 градуса по-хладни по време на вашата тренировка.

Предимствата на Drirelease® материята включват:

  • Хидрофилни и хидрофобни влакна за повишена способност за отвеждане на влагата.
  • Бързо съхнещи дрехи - съхнат до четири пъти по-бързо от памука.
  • Без никакви химикали или дразнители - гарантирана екологичност и дълготрайност.
  • Превъзходен комфорт, с регулиране на температурата, което може да поддържа носещия дрехата до 7 градуса по-хладен в горещите дни.
  • Висококачествени еластични тъкани, които са лесни за поддръжка и не се деформират, а също така са устойчиви на измачкване и статично прилепване.
  • Патентована drirelease® материя. Повече може да научите на drirelease.com.

Предимствата на Polygiene biostatic третираните материи:

Polygiene biostatic третирани материи за спортни дрехи

Научете повече за Polygiene технологията тук.