Портокаловата кожа е един от най-честите проблеми, които засягат жените. Смята се, че причините за неговата поява са много, като едни от най-често срещаните такива са - недостатъчния прием на вода през деня, прекомерния прием на диуретици, заседналия начин на живот и др.

Противно на схващането, че само жените с наднормено тегло могат да има целулит, то той може да се появи и на такива дами, които са със слаба фигура. Портокаловата кожа може сериозно да повлияе на самочувствието, да ви накара да се чувствате по-малко привлекателни, да не носите късите поли или да се срамувате да сложите бански костюм на плажа.

В борбата с това неприятно състояние на кожата обаче, може да получите много подкрепа от някои видове хапчета против целулит. Така например, британският бранд MyProtein е разработил специален продукт - SkinSculpt таблетки за прием, които ефективно се справят с досадния целулит по бедрата и седалището и само след 2-3 месеца редовен прием ще върнат гладкия и еластичен вид на кожата ви.

Как работят хапчетата против целулит? Тези таблетки за целулит са напълно безвредни, а тяхната формула е патентована и съдържа естествени вещества. Много е важно да уточним, че с този продукт няма да отслабнете, просто ще имате една гладка кожа без целулит. В състава си таблетките съдържат ензимът супероксид дисмутаза, който се свързва с мастните депа в кожата и постепенно ги разгражда и отвежда от тялото.

ефикасни хапчета против целулит

В продукта SkinSculpt се съдържат още хиалуроновата киселина, витамин C и холин - доказани съставки в постигането на здрава, еластична и красива на външен вид кожа. Според научни изследвания в областта само 28 дни прием на тази хранителна добавка ще подобри състоянието на кожата ви с до около 10-12%, без никакви странични ефекти за вашето здраве.

С две думи можем да кажем, че тази хранителна добавка е една от малкото на пазара, които ефективно се борят с целулита и го правят по-малко видим и то напълно безвредно. Освен това сега може да го получите и на страхотна цена от 30 лева за 60 капсули.

  • На дата: 24.11.2022 г.
  • В категория: Категория: Други статии
  • Коментари: 0
Нагоре