FitnesDrehi.eu е онлайн магазин за продажба на маркови дрехи за фитнес и спорт на ниска цена. Ние сме вносител на продуктите на няколко английски марки. Магазина ни продава дрехи за спорт и фитнес - дамски, мъжки и детски.

Важно: Продаваме дрехите само в нашия онлайн магазин, за момента нямаме физически магазини. Онлайн магазинът Fitnesdrehi.eu е собственост на отделна, българска фирма, която не е обвързана с Английския производител по никакъв начин.

В Англия не се става случайно номер 1!

MP™ и холдингът собственик на тази и още няколко търговски марки, са най-големия производител на спортни продукти в Англия - продуктите им са маркови и в някои аспекти са по-качествени дори от продуктите на най-големите спортни марки в света.

Fitnesdrehi.eu е директен вносител на продуктите на марките MP™, MyVitamins™ и MyProtein™ в България, като се опитваме да продаваме всички продукти на възможно най-ниски цени и поддържаме непрекъснато в наличност най-купуваните видове спортно облекло.

Онлайн магазин Fitnesdrehi.eu и предимствата на дрехите ни:

Без продукти от 100 различни марки, всяка с различно качество! Когато купувате фитнес облекло от нас, вие сте сигурни в качеството на това което получавате: продаваме само маркови дрехи, само от един производител, с едно и също високо качество.

Освен качеството, основно предимство на продуктите ни е цената - никоя друга марка за фитнес облекла не може да се доближи до съотношението цена-качество на нашите спортни дрехи.

Предимствата на интернет магазин "Fitnesdrehi.eu" - защо да купите точно от нас?

Всички сте виждали мацката от фитнеса с готиното екипче, нали? Е, това което не знаехте, е че тя си го е купила на една доста ниска цена от нас. Качествените и красиви дрехи за фитнес не е задължително да са скъпи!

  1. Много ниска цена - на всички продукти! Ако нямаме най-ниската цена за нещо в България - не го продаваме!
  2. Предлагаме бърза доставка за София (до един работен ден).
  3. Имаме бeзплатна доставка за някои райони на София - без значение на поръчаните количества и цената на поръчката.
  4. Всички фитнес облекла, които продаваме са тествани с месеци - освен от тестовите екипи на MP™ и от нас самите. Поне 6 човека които спортуват 5 пъти седмично във фитнеса, носят всеки ден нашите дрехи - двама мъже и 4 жени, всички част от отборите по КросФит и групови тренировки на фитнес залите Пулс (сайта ни и екипа му нямат нищо общо и с "Пулс фитнес", просто по една случайност всички тренираме там).
  5. Материите на дрехите ни са красиви и много здрави, те не запарват и с тях ще се потите по-малко - сравнено със спортните дрехи от други производители. Научете повече за тази технология тук.
  6. Седем години тренирах с дрехите на друга известна на Българския пазар спортна марка (Дека****) и когато облякох за първи път дрехите на MP, установих, че през всички тези години досега съм се потил като прасе, ненужно и много тъпо :)
  7. Предлагаме всички възможности за разплащане: с карта, при доставка на място, през Ипей, през Изипей, MyPos и на банкомат.

Приятно пазаруване! Екипът на Fitnesdrehi.eu.